İsmaiLHoca
Bağlama Duaları

Bağlama Duası

Bağlama Duası halk arasında çok yaygın bir şekilde yapılan dualardır. Evli çiftler zamanla evliliklerinin iyi gitmediğine inanarak eşlerini kaybetmekten ve ayrılmaktan korktukları için bu duayı denerler. Hatta ayrılan sevgililerin birbirlerine yaptıkları Bağlama Duasıdır.

Bu dua ile aralarında soğukluk olan çift tekrar eski haline dönebilmekte ve birbirlerine daha sıkı bağlanabilmektedir. Çiftlerden biri eşi ile ilgilenmiyor ise bu duadan sonra kişi eşini ile ilgilenmeye ve aralarındaki bağın sıkılaşmasına sebep olmaktadır.

Bağlama Duası her insan için farklı yöntemler ile yapılmaktadır. Bu kişilerin, çiftlerin konumlarına ve durumlarına göre değişiklik gösterebilmektedir. Kişilere uygulanacak olan dua farklılık gösterdiği için etki süresi uzun veya kısa olabilmektedir.

Bağlama duaları aşık olduğu kişinin kendisiyle olmasını ya da yeniden gelmesini sağlamak amacıyla tercih edilen bir dua çeşididir. Diğer tüm dualarda olduğu gibi dualar aracıdır. Kişi dua aracılığıyla tüm dileğini Rabbinden ister. Bağlama dualarının tutabilmesi kişinin niyetinin saflığına, kalbinin temizliğine ve aşkının gücüne bağlıdır. Üç önemli noktayla birlikte bağla duasıyla isteğini elde etmek isteyen kişinin inancı da tam olmalıdır.

Etkili Bağlama Duası

Yüzyıllar boyunca insanlar kendi sorunlarını çözebilmek ve sevdiğini, eşini kaybetmemek için bağlama dualarına ihtiyaç duymaktadır. Terk eden eşini veya sevgilisini geri getirmek, âşık etmek veya âşık olmayana ve aşkını tek başına yaşayan kişilerin başvurabileceği dualardır. Etkili Bağlama Duası sayesinde terk edilen eş veya sevgili geri gelmekte veya tekrar âşık olabilmektedir.

Bu bağlama duaları sevdikleri, ilgilendikleri kişinin kendilerine bağlanması ve âşık olması için yapılan dualardır. Aşk ve sevginin yol açtığı büyük sorumlulukları göz önünde bulunduran kişiler bağlama dualarını yaptırmaktadır. Ancak bu duaların etkili olabilmesi ve hızlı bir şekilde tesir edebilmesi için bu işi iyi bilen bir medyum veya hoca tarafından yapılması gerekmektedir.

Etkili Bağlama Duası yapmak isteyen kişilerin hayatı, dilekleri farklı olsa da amaçları aynıdır. Herkesin amacı sevdiği kişinin kendisine bağlanmasını sağlayarak, mutlu bir yaşam sürmektir. Kişilerin isteklerinde başarılı olması ise bağlama duasının tüm gerekliliklerini atlamadan, başarılı bir şekilde uygulamakla mümkündür.

Pin

Bağlama Duasının Faydaları

Bağlama Duasının Faydası oldukça fazladır. Bağlama duası sayesinde birçok evli olan çiftlerin evlilikleri kurtulmuş, pek çok kişide sevdiği kişiye kavuşma imkânı bulmuştur. Bağlama Duasının Faydaları saymakla bitmeyebilir. Bu bağlama duaları ile âşık olan kişi onu sevmeyen birini kendine âşık edebilir, evliliğinde sorun yaşayan kişi eşinin ilgisini, sevgisini geri kazanabilmek için yapabilmekte veya kişi sevgilisinden ayrılmışsa sevdiği kişiyi geri kazanabilmek içinde yapılmaktadır.

Dikkatinizi Çekebilir ;  Göz Bağlama Duası

Bağlama duasının en büyük avantajı ise kişinin en sevdiği ve hayatında her zaman olmasını istediği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olmasıdır. Bağlama duası sayesine hem kişiler mutlu olurken, hem de aileler ve çevresindekiler de mutlu olurlar. Böylece bağlama duası evlilikleri güçlendirirken, ilişkilerin de bir sonraki evreye taşınmasına destek olur.

Bağlama duası sayesinde kişiler rahatlıkla nefes alırken; her iki tarafta hayatındaki insanın değerini öğrendiği için ilişkilerine de emek harcarlar. Saygı ve emekle yeniden filizlenen ilişkiler de sağlam bir temelin üzerine kurulur. Bağlama duası sayesinde kişi istediği hayatı yaşarken, çevresindeki kişilere de örnek olur. Bağlama duası sayesinde, kişiler hiç olmadığı kadar birbirlerini seveceklerdir.

Bağlama duası sayesinde boşanmak üzere olan anne ve babalar, ilişkilerini kurtardıkları gibi çocuklarına sağlamış oldukları aile ortamını da bozmamış olurlar. Bağlama duası sayesinde ilişkileri düzelirken, evdeki huzursuzluk ortamı da son bulur. Bu durum sadece çocukları değil çiftin hayatını da olumlu yönde etkiler.

Sevdiğimi Kendime Bağlamak İstiyorum Nasıl Yapabilirim?

Aşk insanların çaresiz olduğu konulardan biridir. Karşılıksız olan aşk, evlilikte biten aşk, sadakatsiz ve partneri ile ilgilenmeyen sevgili veya eş birçok konular seven insanlar için çok zor bir durumdur. Bunun için Bağlama duası en etkili çarelerden bir tanesidir.

Bu bağlama duaları sayesinde karşılıksız seven kişi aşkına kavuşmakta, evlilikte biten aşklar yeniden canlanmakta, ilgisizi olan eşler, eşleri ile ilgilenmektedir. Ancak bağlama duasının etkili olabilmesi için işini iyi bilen bir medyuma gitmek daha faydalı olacaktır. Böylelikle sevgisi azalan kişinin üzerine yapılan büyüleri öğrenebilir, bu büyüleri bozdurabilir ve kişi kendine bağlama duası ile sevdiği kişiyi âşık edebilir.

Anında Tutan Bağlama Duası Nasıl Yapılır?

Kişi sevdiği insana kavuşamıyorsa veya bazı durumlarda evli veya bekâr olan kişiler yaşadıkları ilişkilerde sorunlar yaşayabilmektedir. Evli olan kişiler eşleri ile aralarındaki bağın yok olduğuna ve birbirleri ile ilgilenmemeye başlamakta, sevgili olan kişiler ise birbirlerine karşı soğuk davranmaya başlıyor ise bu durumlarda tek yapılması gereken şey işinde iyi olan bir hoca veya medyum bulmaktır. Bunun yanında evliliğini kurtarmak, sevgilisi ile arasını yapmak isteyen veya kendine sevdiği kişiyi âşık etmek isteyen kişiler anında tutan bağlama duaları ile kendilerine bağlamak istemektedirler.

Dikkatinizi Çekebilir ;  Kocayı Kendine Bağlamak İçin Tesirli Dua Nedir?

Fakat duaların veya büyülerinde yapıldıktan sonra kişiden kişiye değişen süreçleri bulunmaktadır. Kimisinde daha hızlı etki ederken, kimisinde ise daha yavaş etki etmektedir. Bağlama duaların birden fazla çeşidi bulunmaktadır ve bu dualar kişiye özel yapılmaktadır. Bunun için bağlama duaları yapılırken iyi bir hocaya başvurulması gerekmektedir. Yapılan duaların etki edilebilmesi için medyumun veya hocanın istedikleri malzemeleri de eksiksiz almak çok önemlidir. Bağlama duasının etkisini gösterebilmesi için her adımın doğru, eksiksiz ve inanarak yapılması şarttır. Bağlama çalışması başta olmak üzere tüm dualar da iyi niyet ve inanç olmazsa olmazdır.

Pin

Bağlama Duası Nedir?

Bağlama Duası, insanların isteklerini Allah’a iletmek için yapılan bir ibadettir. Bu dua, insanların dileklerinin gerçekleşmesi, sevdiklerinin kendilerine dönmesi veya aşık olması gibi amaçlarla yapılabilmektedir. Bağlama duaları, insanların kalplerinin ve düşüncelerinin yönlendirilmesini sağlayarak etki eder. Bağlama duasının birçok faydası vardır.

Bu dua, insanların kalplerinin yumuşamasını sağlayarak ilişkilerin düzelmesine yardımcı olur. Sevgilinin sana dönmesi veya aşık olması için yapılan bağlama duaları, ilişkilerdeki sorunları çözmek ve sevgiyi yeniden canlandırmak için etkilidir. Bağlama duaları, insanların iç huzurunu sağlayarak ruhsal açıdan da destek sağlar. İnsanlar, bu dua sayesinde problemlere odaklanır, sabır ve hoşgörü gösterir ve ruhsal olarak güçlenir.

Sevgilinin sana dönmesi için bağlama duası, çiftler arasında yaşanan sorunların çözümüne yönelik büyülü bir uygulamadır. Bu dua, sevdiğinin kalbindeki olumsuz duyguları temizler ve onun sana geri dönmesine yardımcı olur. Bağlama duaları için birçok farklı yöntem bulunmaktadır. Bunlardan bazıları, sevgilinin adını ve fotoğrafını kullanarak hazırlanan özel tılsımlı objelerdir. Diğer bir yöntem ise belirli bir ritüel eşliğinde yapılan sözlerin tekrarlanmasıdır. Bu dua, kişiler arasındaki enerji bağını güçlendirir ve sevgilinin sana geri dönmesine yardımcı olur.

Kimler Bağlama Duası Yapabilir?

Bağlama Duası, bazı durumlarda kişinin etrafında oluşan olumsuz enerjilerden kurtulmak, ruhsal huzurunu ve mutluluğunu geri kazanmak için yapılan bir duadır. Bu duayı okuyabilmek için belirli bir yaş, cinsiyet veya din ayrımı yoktur. Yani bağlama duası, herhangi bir yaşta, erkek ya da kadın her birey tarafından okunabilir.

Bağlama duaları, inançların ve duaların çok önemli olduğu dinimizin bir gerekliliğidir. Eğer insanın iç huzuru bozulduysa, kendisini sürekli huzursuz hissediyorsa, kötü şanslardan kurtulmak istiyorsa ya da herhangi bir sebepten dolayı mutluluğunu kaybetti ise bağlama duası yapması önerilir.

Dikkatinizi Çekebilir ;  Kadına Yapılan Bağlama Duası Nedir?

Bağlama duaları, Kişinin kendisini, sevdiklerini ve tüm insanlığı kötü enerjilerden korumasını sağlar. Düzenli bir şekilde okunan bağlama duaları, zihin açıklığı, huzur ve mutluluğu sağlar. Ayrıca, duanın okunması kişinin düşünceleri olumluya yönlendirdiği için pozitif enerji yaymasını sağlar.

Bağlama Duasının Önemi Nedir?

Bir ilişkide sevdiğimiz kişiyi kendimize bağlamak isteyebiliriz, ancak bu istek bazen karmaşık veya zorlu olabilir. Sevdiğimiz kişiyi etkilemek, onun sevgisini ve bağlılığını kazanmak için çeşitli yöntemler ve ritüeller deneyebiliriz. İşte bu noktada, bağlama duasının önemi devreye girer.

Bağlama duası, Arapça kökenli bir kelime olan bağlamaktan türetilmiştir. Bu dua, bir kişiyi kendinize bağlama niyetiyle okunan dualardan biridir. Genellikle sevgi, aşk veya ilişki konularında kullanılır. Bu dua, manevi bir yöntem olup kişinin zihni ve kalbini etkilemeyi amaçlar ve böylece onun sevgisini kazanmayı hedefler.

Bağlama Duası Hangi Durumlarda Okunur?

Sevgilinizin veya hoşlandığınız kişinin size aşık olmasını istiyorsanız, Bağlama duası size yardımcı olabilir. Bağlama duası, kişiyi kendinize bağlamanızı sağlayan etkili bir yöntemdir. Bu dua, sevdiğiniz kişinin kalbini size yönlendirmek, onun size aşık olmasını sağlamak amacıyla okunur.

Bağlama duası, Allah’a yapılan özel bir dua şeklidir. Bu duayı yaparken, samimi bir kalple, içten bir inançla niyet etmeniz gerekmektedir. Dualar, manevi güçten destek alarak gerçekleştiği inancıyla okunur. Ancak unutulmamalıdır ki dua, başka bir insanın iradesine müdahale etmek amacıyla değil, sevgi ve bağlılık duygularının artması için yapılır.

Bağlama duası için öncelikle bir niyet belirlemelisiniz. Net bir şekilde düşünün ve sevdiğiniz kişinin size aşık olmasını istediğinizi dile getirin. Ardından, bu niyetle dua etmek için aşağıdaki dua şeklini kullanabilirsiniz:

Beni Sevmesi İçin Bağlama Duası, aşk hayatında sıkıntılar yaşayan insanlar tarafından sıklıkla araştırılan bir konudur. Bir ilişkide karşılıklı sevgi önemli bir unsurdur ve her iki tarafın da aynı duyguları paylaşması idealdir. Ancak bazen bir kişi diğerine sevgisini tam olarak hissettiremez veya zamanla sevgisi azalır. İşte bu gibi durumlarda, Beni Sevmesi İçin Bağlama Duası yardımcı olabilir.

Beni Sevmesi İçin Bağlama Duası, bir kişinin diğerini kendine aşık etmek ve sevgisini canlı tutmak için okuduğu bir duadır. Bu dua, Allah’a yönelerek yapılan bir ibadettir ve doğru bir şekilde uygulandığında sonuçlarını gösterir. Ancak bu duanın etkisi kişiden kişiye farklılık gösterebilir ve garantili bir sonuç vermez. Bu nedenle, dua edilirken sabır ve inanç önemlidir.

Bağlama Duaları Kategorimizde ilgili yazılara ulaşabilir aynı zamanda yorum yapabilirsiniz.

Not: Bu makale içerisinde bulunan bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır.

dermanhoca

ismail hoca namı değer derman hoca sizlere en doğru bilgiyi aktarmak için elinden gelen tüm çabayı sarf eden değerli bir hoca. Alanında uzmanlaşmış bir çok kişiye fayda sağlamış bir zattır.

İlgili Makaleler

36 Yorum

  1. Eda dedi ki:

    Merhaba arkadaşlar ben Eda. Ben sevdiğim için yaptırdım işlem İsmail hocama. Çok seviyorduk ama o birden bire benden soğudu ben çok çabaladim dönsün diye ama olmadi. Arkadaşım sayesinde İsmail hocamı aradım konuştuk işlem yaptı hemen işlem 17 günde etki etti çok mutluyum sayenizde hocam

  2. Latife dedi ki:

    İyi günler bende İsmail hocama işlem yaptırdım. Ki ben böyle birşeye asla inanmazdim ama hayat bazen çaresiz bırakıyor. Eşim eskisi gibi bana dönsün diye bunu yaptırdım İsmail hocama çok teşekkür ederim vefk etki etti çok şükür aramız çok iyi eşimle.

  3. İbrahim dedi ki:

    Merhaba arkadaşlar bende İsmail hocama işlem yaptırdım ve çok memnun kaldım Allah razı olsun hocamdan sayesinde sevgilimle aramız düzeldi..

  4. Ümmü dedi ki:

    Ben Ümmü İzmir’den yazıyorum. İsmail hocamla işlem yaptık sevgilim bana geri dönsün diye ve çok etkili oldu 14. Günde etki etti Allah sizden razı olsun hocam

  5. Göksel dedi ki:

    Hocam Allah sizden razı olsun işlem etki etti sayenizde oldu Allah ne muradiniz varsa versin diyecek söz bulamıyorum çok mutluyum

  6. Ayşen dedi ki:

    Eşim evimize daha bağlı olsun diye işlem yaptırdım İsmail hocaya Allah razı olsun hocamdan sayesinde eşim vakitli evine gelip giden biri oldu mübarek insanız hocam..

  7. Cihat dedi ki:

    Sevdiğim kız için yaptırdığım işlem etkili oldu İsmail hocam Allah sizden razı olsun bağladı bana eskisinden daha da iyi aramız sayenizde

    1. Nurcan dedi ki:

      Ben izmirden nurcan bende ismail hocama bağlama vefki yaptirdim 16. Günde etkisini gördüm Allah razı olsun hocam sizden iyiki size güvenmişim iyiki sizi buldum çokk mutluyumm hocam sayenizde 🙏🙏

      1. Aylin dedi ki:

        Senin nasıl oldu acaba bizim yanlış yaptığımız birşey mi var

        1. Nurcan dedi ki:

          Bende şokdayım hala hiç umudum yokdu ama bende çok sabırsız davrandım iki gündür iyice umudum kalmamişdi ama sevdiğim kişi aradı bugün çok mutluyum darisi başiniza inşallah hayirli sonuçlar alırsınız

          1. Aylin dedi ki:

            Hayırlısı olsun sevindim senin adına

          2. Nurcan dedi ki:

            Teşekkur ederim canim bende engelliydim kaç kere yazdim aradim ama dönmedi en son engelledi vefki kullanirken bi ara engeli kaldirdi sonra yine engelledi ismail hocama sordum normal dedi sabırla bekleyin dedi çok ağladım çok seviyodum 5 yılımı verdim bugün aradı şok oldum dedigim gibi hiç umudum yokdu ama şuan çok mutluyum inşallah sizde iyi sonuçlar alirsiniz🙏🙏

          3. Aylin dedi ki:

            İnşallah bekliyoruz🙏🙏

          4. Aylin dedi ki:

            Siz bu sürede hiç konuşmamışmıydınız ben yazıyordum sevdiğim kişiye beni engelledi😞

          5. Nurcan dedi ki:

            Hiç konuşmadim dedigim gibi vefk yaptirmadan önce çok yazdim dönmedi hiç en son engelledi heryerden vefki kullanmaya basladim bi engeli kaldirdi geri engelledi anlamadim bişey ama bugün aradı şok oldum hiç umudum yokdu inşallah sizde güzel sonuçlar alirsiniz

          6. Sude yobas dedi ki:

            Peki nasıl oluyor ki

  8. Semra dedi ki:

    Hocamdan allah bin kere razı olsun yıkılan yuvamı kurtardım hergun ağlamaktan kan kusarken ismail hocam bana yardımcı oldu 27 .gün-de tutu bende ve çok mutluyum rabbim bozmasın herkesin yardımcısi olsun inşallah

  9. Sonçarem dedi ki:

    Arkadaşlar bunlar doğrumu Allah rızası için söyleyin bende çok zor durumdayım derman hoca gerçekten güvenilirmi

    1. Belgin dedi ki:

      evet bende yaptrıdım ilk başlarda bende sizin gibi düşünyodum yaptığı işlem etki ettikten sonra iyiki güvenmişim dedim ve en baştan beri ismail hocam çok mütevazi davrandı bana karşı

      1. Umutlu dedi ki:

        Merhaba Belgin arkadaş , etki kaç günde oldu benim bugün 30.cu gündeyim şuanlık bi etki yok , inşallah müjdeli haber olunur korkumda var hüsrana uğrarım diye korkuyom 😔

        1. Belgin dedi ki:

          benimde geç oldu ama ismail hocam 40 günlük süre vermişti zaten sabır etmemi söyledi 37. gün etki etti benim işlemim

          1. Umutlu dedi ki:

            Belgin arkadaş sana teşekkür ederim sağol , inşallah bende muradıma ererim gerçektende dünyada bukadar zorlanmadım sabır olarak, sizde benim için dua edin , ismail hocam iyi bir hoca sağolsun

  10. Melih dedi ki:

    tek kelimeyle ismail hocam bu işin 1 numarası bana çok yardımı dokundu baba gibi adam allah razı olsun kendisinden

  11. Mahperi dedi ki:

    Neredeyse 3.5 yıllık bir ilişkim bitti ve ben ne yapacağımı bilmiyordum aradan 9 ay geçmişti ismail hocama rastladım. Onu geri döndürmek için aşk vekfi yaptırmaya karar verdim. ismail hoca nasıl bir hocaymışki 11 gün içinde bana sevdiğimi geri döndürdü. Helal olsun vallaha böyle hocalara rastlamak çok zor.

  12. Lütfiye dedi ki:

    Burada çoğu kişinin yorumunu okumuşumdur bende acaba bir gün böyle bir yorum yazarmıyım diye hp iç geçirmişimdir. Bekleennen gün geldi galiba. Benim durumum her yönüyle farklı bir durumdu. Br liişki yaşadım ve düşmanca bu ilişkim bitti. Bendn ölesiye nefret ediyrdu sonrasında burada olan herkes gibi bende neler yapacağımı araştırkrken ismail hocamı gördüm. Dahaa sonrasında görüştüm ve bana bir kargo geldi. Bana söylediklerini uyguladığımda ise o nefretin tekrar aşka büründüğünü gördüm.

  13. arzu dedi ki:

    Çok kıskanç biriyimdir bu yüzden eski sevgililerim olsun ve hayatımda yaşadıgm ilişkiler olsn çekilmez bir hal almıştı resmen erkekler benden kaçıyrdu. Bunu giderebilmek adına psikologlara bile gitdim fakat faydasını göremedim. Burada herkes gibi bende çare arıyordum ve ismail hocamı internette gördüm sonrasında ise bağlama duası yaptırdım. ismail hocam o kadar güzel bir bağlama duası yaptıki bunu anlatamam bile bu sayede uzun bir ilişkim oldu ve hala bu ilişkim devam ediyor.

  14. Akbahar dedi ki:

    Bir yakınımdan duymuştum evliliğini ailesini ismail hoca ile kurtarmış nasıl olduğunu sorduğumda ise aşk vefki yaptıklarını söylemişti. İlk başlardan inanmadım tabi internet üzerinde araştırınca hayretler içersinde kaldım ne yani şimdi bir dua ile benim evliliğimmia kurtlacak diyordum fakat bana inanınki bu hiçde öyle olmadı. ismail hocam ile aşk vekfi yaptırdığıma o kadar sevinçliyimki bunu sizler tahmin bile edemezsiniz.

  15. Hakan dedi ki:

    Herkese selamlar benim adım hakan internette araştıtken buldum ismail hocamı her sorduğuma cevap verdi sağolsun sevgilimle aramızda problemler vardı evlilik düşünüyorduk kendisiyle daha sonra soğumaya başlamıştı ismail hocamda bağlama vefki yaptı şimdi aramız gayet iyi durumda sevgilimle

  16. Yeliz dedi ki:

    İsmail hocamdan allah razı olsun biten evliliğim için vefk yaptı bana 29. gün eşim evine döndü gerçektende çok iyibir hoca allahım razı olsun kendisinden

  17. Hanım dedi ki:

    merhaba eşim beni terketti boşanmak istiyor çok mücadele ettim ama dönmedi.avukat buldu boşanmak için.ismail hoca ya yazdım şimdi işlem i hazırlıyor

  18. Han dedi ki:

    merhaba eşim beni terketti boşanmak istiyor çok mücadele ettim ama dönmedi.avukat buldu boşanmak için.ismail hoca ya yazdım şimdi işlem i hazırlıyor

  19. ELİF dedi ki:

    bende yaptırdım sonucu merak ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

1 Günde Aşık Etme Duası 21 Günde Evlenme Duası 24 Saatte Aşık Etme Duası Anında Etkili Aşk Duası Aşık Etme Büyüsü Aşık Etme Duası Aşk Büyüsü Aşk Büyüsü Belirtileri Nelerdir Aşk Büyüsü Nasıl Bozulur Aşk Duası Ayırma Büyüsü

Ayırma Duası Bağlama Büyüsü Bağlama Büyüsü Nasıl Bozulur Bağlama Büyüsü Nasıl Yapılır Bağlama Büyüsü Nedir Bağlama Duası Etkili Aşk Etme Büyüsü Nasıl Yapılır Büyü Çeşitleri

Canbar Büyüsü Çok Tesirli Aşık Etme Duası Deli Gibi Aşık Etme Büyüsü Deli Gibi Aşık Etme Duası En Ağır Aşk Büyüsü Eşini Kendine Bağlamak İçin Dua Evde Aşk Büyüsü Nasıl Yapılır Evlenme Duası

Evlenmek İçin Dua Evlilik Büyüsü Kocanın Ağzını Dilini Bağlamak İçin En Etkili Dua Evlilik Duası Gerçek Aşk İçin Aşk Duası Hayırlı Evlilik İçin Denenmiş Dua Hızlı Aşık Etme Duası Kendine Aşık Etme Büyüsü Kocayı Kendine Bağlamak İçin Tesirli Dua Kolay Aşk Büyüsü Evlenme Duaları Nasıl Yapılır

Kocayı Kendine Bağlama Duası Köpek Gibi Aşık Etme Duası Körkütük Aşık Etme Duası Kuranda Birini Kendine Aşık Etme Duası Kuvvetli Ayırma Duası Mucize Geri Döndürme Duası Papaz Büyüsü

Resme Bakarak Aşk Büyüsü Sevdiğin Kişiyi Kendine Aşık Etme Duası Sevgi Duası Soğutma Büyüsü Süryani Büyüsü Birisini Kendine Aşık Etme Duası Erkeği Kendine Aşık Etme Duası Birini Uzaklaştırmak İçin Dua